Bovenaan in Google komen

De succesvolle strategie om bovenaan in Google te komen!

Kwaliteit en expertise van ervaren SEO specialisten!

+
tevreden klanten
%
klanttevredenheid
online marketing specialisten
+
jaar ervaring

Bovenaan in Google komen?

Wilt u met uw website ook bovenaan in Google komen? Schakel dan de specialisten in van Online marketing bureau.com. Ontdek met een gratis en vrijblijvende SEO scan alle online marketing mogelijkheden voor uw website.

Zonder veel gedoe uw bedrijf bovenaan in Google krijgen.

Wilt u dat uw website goed vindbaar is in Google? Bovenaan staan in Google is een voorwaarde om gevonden te worden door de mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Online Marketing Bureau.com zorgt ervoor dat uw website bovenaan in Google komt. Hiervoor zetten wij zoekmachine optimalisatie in. Dit is een veelomvattende aanpak voor strategieën en technieken die wij toepassen. Aan de basis van onze aanpak staat een goed zoekwoorden onderzoek. Daarvoor analyseren wij eerst goed uw doelgroep. Wie is uw doelgroep en op welke zoekwoorden zouden zij gaan zoeken? Daarnaast brengen wij ook kansen en bedreigingen in kaart.

Voordat we starten met zoekmachine optimalisatie onderzoeken wij uw doelgroep. Wie wilt u bereiken met uw producten of diensten? Mensen in heel Nederland of slechts binnen een bepaalde regio? Kiest u voor algemene zoekmachine optimalisatie of voor lokale optimalisatie? Vaak is lokale optimalisatie effectiever. Weet wat uw kracht is en focus op uw Unique Selling Points. Benoem uw doelstellingen concreet. Al deze informatie combineren wij met uitgebreide informatie over uw product of dienst wat zorgt voor een stevig fundament. Op basis daarvan kunnen wij de juiste zoekwoorden selecteren. Vervolgens kijken naar de kansen en bedreigingen van deze zoekwoorden. Ook de concurrent speelt een belangrijke rol binnen een online marketing traject. De vraag is hoe wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie. U staat nooit alleen in Google op de pagina en door uniek te zijn en op te vallen zullen potentiële klanten voor u kiezen. Bovenaan in Google komen is niet zo heel moeilijk, het is de kunst om op posities te blijven staan die rendement opleveren!

Onze voordelen op een rij

Online Marketing Bureau.com is dé specialist die ervoor zorgt dat uw website bovenaan in Google komt. We zetten onze unieke voordelen op een rijtje:

✓ We zijn betaalbaar en bieden een vast uurtarief.
✓ Er is geen minimale doorlooptijd in onze contracten, u zit nergens aan vast.
✓ Wij gaan voor online succes en verkopen geen zoekwoorden.
✓ Er zitten geen addertjes onder het gras.
✓ Meetbaar resultaat in ons real-time dashboard.
✓ U heeft altijd één vast contactpersoon.
✓ Unieke, no-nonsense mentaliteit waarbij geldt: afspraak = afspraak.

Betaalbaar scoren in Google

U hoeft niet mee te betalen aan dure kantoren, auto’s, managers en lunches. Daarom kunnen wij altijd werken op basis van een vast laag uurtarief.

Maandelijks opzegbaar

Wij willen graag dat u er zelf voor kiest om klant te blijven. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor complexe wurgcontracten. U kunt onze werkzaamheden maandelijks stopzetten.

10 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Op een unieke manier zorgen wij ervoor dat u bovenaan in Google komt en blijft staan!

Hoe komt u bovenaan in Google?

Om bovenaan in Google te komen zijn drie factoren belangrijk: techniek, content en populariteit. Bij elke actie die wij ondernemen om uw website in de top van Google te krijgen, kijken we wat de kosten zijn en of deze terugverdiend kunnen worden. Wat is uw doel? Bovenaan in Google komen of meer omzet?

Techniek

De techniek van uw website moet goed op orde zijn. Uw website moet voldoen aan de vele richtlijnen van Google. Is uw website bijvoorbeeld mobielvriendelijk? Zijn er moderne technieken gebruikt? Is uw website adres goed opgebouwd? Als uw website is gebouwd met een open source CMS systeem zijn technische aanpassingen eenvoudig uit te voeren. Het is heel belangrijk dat uw website goed geconfigureerd staat. Goed scoren in de zoekmachines lukt alleen met een goed fundament. Wij optimaliseren uw website niet op basis van achterhaalde trucjes, maar maken er een autoriteit van waar Google niet omheen kan.

Content

‘Content is king’, dat is iets om bij stil te staan als u bovenaan in Google wilt komen. De inhoud van uw website is echt heel belangrijk. U kunt door het juiste zoekwoord in de top van Google komen maar dan moet Google inzien dat uw website de meeste relevante informatie biedt op basis van deze zoekterm. Zoekwoordrijke teksten zijn belangrijk, maar de tekst zelf moet ook kwalitatief zijn. Geef via uw website bezoekers relevante informatie over uw product.

Populariteit

Populariteit speelt ook een grote rol als u hoger in Google wilt komen. Hoe populair bent u op het internet? Google wil het graag weten en kijkt bijvoorbeeld naar uw aanwezigheid op de social media en naar de hoeveelheid interacties. Het is ook in uw voordeel als mensen naar uw website verwijzen. Van goede klantbeoordelingen wordt Google ook blij. Uw website moet betrouwbaarheid uitstralen en populair zijn. Dat maakt van uw website een autoriteit en dat is vaak de doorslaggevende factor om hoger in Google te komen. Het is verstandig om in te zetten op kwalitatieve links en deskundig gebruik van de social media.

Staat u al bovenaan in Google?

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar uw online succes. Bent u al gestegen in Google of staat u misschien zelfs al bovenaan? U kunt dagelijks alle resultaten volgen via een gratis dashboard. Hier ziet u real-time alle resultaten die online geboekt zijn. Zo ziet u precies wat het effect is van onze werkzaamheden. Wij betrekken u maximaal bij uw online marketing project. Ook kunt u hier een oogje houden op uw concurrenten.

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!