Home SEO specialist

Dé SEO specialisten met kennis en ervaring!

Wij zijn SEO specialisten die niet alleen beloven maar ook dóen!

Onze aanpak voor uw online succes is uniek. Op een persoonlijke en betrokken manier houdt een vast contactpersoon u op de hoogte. In onze Online Marketing Portal kunt u dagelijks de online marketing resultaten volgen.

Kies voor een betrouwbare SEO specialist!

Online Marketing Bureau.com is een no-nonsense bedrijf zonder fratsen. U weet waar u aan toe bent met een vast laag uurtarief dat maandelijks opzegbaar is.

Maximale inzet om de top van Google te halen!

Onze SEO aanpak werkt écht!

Hoe wij de top van Google bereiken

Dit zijn onze SEO specialisten!

Henri Verhagen

Eigenaar

 

Stephanie Boer

Online Marketeer

 

Lies Schreuders

Copywriter

 

Corine Koek

Content marketeer

 

Onze “assistant”

Persoonlijke assistent

 

Een gedreven  SEO specialist inhuren?

Onze unieke kijk en missie op online marketing!

"Natuurlijk is het geweldig om bovenaan in Google te staan, maar het is geen doel op zich. Het uiteindelijke doel is dat u nieuwe klanten wilt bereiken en nieuwe omzet genereren. In de top van Google staan is een middel om dat doel te bereiken. Wij gaan ervoor om uw website in te zetten om nieuwe klanten te werven."Henri Verhagen

Henri was nog heel jong toen hij de stap zette om voor zichzelf te beginnen. Hij ruilde zijn werkzaamheden voor een groot internetbureau in voor het zelfstandig ondernemerschap. Om slechts een heel klein radartje van een groot machine te zijn gaf geen voldoening meer. Ook werken voor enkel heel grote klanten vond hij niet meer leuk.

Met zijn online marketing bureau richtte hij zich op de niche van internet marketing voor mkb’ers en zzp’ers. Online marketing is namelijk niet alleen haalbaar voor grote bedrijven, ook kleine(re) bedrijven kunnen veel voordeel behalen via het world wide web. Het is een misvatting dat internetmarketing onbetaalbaar duur is. Ook met een klein budget kunnen er online resultaten gehaald worden. Als ondernemers zien dat onze inspanning effect hebben, zullen ze steeds meer gemotiveerd zijn om te investeren in online marketing.

Na 10 jaar kan wel de conclusie worden getrokken dat de aanpak van Online Marketing Bureau.com werkt. Zonder gebruik te maken van achterhaalde trucjes maar met een uniek, no-nonsense aanpak weet de SEO specialist de vindbaarheid van zijn klanten structureel te verbeteren. Het is natuurlijk heel mooi als uw website hoog in Google staat, maar ook al bent u perfect vindbaar, daar stopt het niet voor deze online marketeer. U wilt nieuwe klanten bereiken en nieuwe omzet genereren. Het is de uitdaging om van potentiële klanten ook kopers te maken. Daarom zorgt Henri ervoor dat u de juiste website bezoekers krijgt en dat uw website zo betrouwbaar en interessant is dat men ook met u contact zoekt.

Wij geloven in eerlijke online marketing en passen dat ook toe. Achterhaalde trucjes en slimme foefjes werken niet om bovenaan in Google te komen. Alleen een eerlijk verhaal met uw Unique Selling Points en optimalisatie van uw website zullen Google overtuigen dat u een autoriteit bent die een hoge(re) plaats verdient. Bij Google is het niet persoonlijk, er zit een systeem achter de plek die Google u geeft. Dat systeem proberen wij te snappen. Wij werken volgens de richtlijnen van Google en weten wat nodig is om een goede positie te krijgen. De basis van marketing is dat u zich weet te onderscheiden en betrouwbaarheid uitstraalt.

In de 10 jaar dat Henri actief is hebben vele bedrijven de weg naar de jonge online marketeer gevonden. Toch denkt Henri er niet over om uit te groeien tot een groot internetbureau. Hij wil kleinschalig blijven. Met een klein team vast team is iedereen enorm betrokken en is de sfeer en communicatie uitstekend. Dat wil Henri zo houden. Omdat 1 vaste contactpersoon het project op zich neemt is er altijd een persoonlijke band met de cli:ent. Zo kan het gebeuren dat een klant spontaan belt om de te vertellen dat hij zo blij is met de groeiende offerte aanvragen of het stijgende aantal website bezoekers. We maken echt het verschil voor onze klanten!