Hoger in Google komen

Hoog in Google dankzij unieke SEO aanpak!

SEO specialisten die hun beloften waarmaken!

+
tevreden klanten
%
klanttevredenheid
online marketing specialisten
+
jaar ervaring

Hoger in Google komen?

Uw website hoger in Google laten komen? Het kan met de effectieve aanpak van Online marketing bureau.com. Ontvang vandaag nog een SEO scan met alle online marketing kansen voor uw bedrijf!

Hoger in Google komen zonder complexe contracten

De top van Google bereiken is dé wens van de meeste website- en webwinkeleigenaren. De meeste Google-gebruikers klikken op de eerste link en kijken niet verder dan de eerste pagina. Alle reden dus voor bedrijven om zo hoog mogelijk in Google te staan. Hoe hoger uw website in Google staat hoe meer bezoekers een kijkje zullen nemen op uw website. Met als gevolg meer omzet door meer impressies en een hogere conversie. Online Marketing Bureau.com zorgt ervoor dat uw bedrijf zichtbaar wordt in Google!

Hoe helpen wij u om hoger in Google te komen? Hiervoor zetten wij zoekmachine optimalisatie in. SEO (Search Engine Optimization) is een verzamelbegrip voor een aantal verschillende technieken die uw website hoger in Google te komen. Online Marketing Bureau.com werkt op een unieke manier aan uw online succes!

Onze voordelen op een rij

Online Marketing Bureau.com is de online marketing specialist om uw website in de top van Google te brengen. Dit zijn onze unieke voordelen:

✓ Betaalbare, voordelige optimalisatie.
✓ Geen minimale doorlooptijd in onze contracten.
✓ We verkopen geen zoekwoorden maar online succes.
✓ No-nonsense mentaliteit: afspraak = afspraak.
✓ Geen vakjargon maar heldere taal.
✓ Online Marketing Portal met alle online resultaten.
✓ U heeft altijd één vaste contactpersoon.
✓ Geen kleine lettertjes in onze contracten.

Betaalbaar hoog in Google

Wij geloven niet in dure kantoren, dure lease auto’s en dure managers. Op deze manier blijven wij een betaalbaar online marketing bureau. Zonder fratsen brengen wij uw website hoger in Google!

Maandelijks opzegbaar

U hoeft niet bang te zijn voor complexe wurgcontracten want u kunt onze werkzaamheden maandelijks stopzetten. Wij zijn van: geen woorden maar dagen. Met een goede en servicegerichte dienstverlening brengen wij uw website naar de top van Google.

10 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de branche van online marketing. Vele klanten hebben wij mogen helpen om hun website en webshop hoger in Google te krijgen. Dat onze aanpak werkt blijkt uit de hoge klanttevredenheid. Klanten waarderen ons met een dikke 9!

Belangrijke factoren om hoger in Google te komen

Achter Google zit een systematiek. Met een geavanceerd algoritme op basis van een aantal factoren bepaalt Google hoe hoog een website scoort in de zoekmachine. Er zijn honderden factoren die de uiteindelijke score bepalen zoals de inhoud, het aantal links naar en van een website, laadtijd, kwaliteit en leeftijd van een domeinnaam. De drie grootste pijlers die de positie van een website in Google beïnvloeden zijn:

  • Inhoud
  • Techniek
  • Populariteit

Inhoud: Zorg voor content van hoge kwaliteit

Kwalitatieve en goede informatie over uw producten of diensten is van groot belang als u hoger in Google wilt scoren. Het gaat uiteindelijk op het internet vooral om de inhoud. Uw website moet voor bezoekers relevante informatie bieden zodat Google ziet dat u een autoriteit bent op het gebied van het betreffende zoekwoord. Autoriteit is een doorslaggevende factor. Een tekst met veel en goede informatie over het onderwerp wordt door Google gewaardeerd. Een sterke en goede content wordt beloond met een hogere positie in de zoekmachine.

Techniek: Optimaliseer de techniek

Een sterke en relevante inhoud zijn heel belangrijk maar als de achterliggende techniek faalt zal dat uw positie nadelig beïnvloeden. Met een techniek die up-to-date is zal bijvoorbeeld uw website snel laden. Het maakt verschil of een site binnen een halve seconde geladen of er een paar seconden langer over doet. Is uw website geschikt voor weergave op mobiele apparaten is ook een belangrijke vraag. Steeds meer worden websites mobiel bezocht.

Hoe veilig uw website is speelt ook een rol bij de beoordeling van Google. Geeft uw website een goede beschrijving aan Google door het gebruik van koppen, vetgedrukte teksten en afbeeldingen. Een professionele vormgeving en fotografie geven uw website een betrouwbare uitstraling. Afbeeldingen die goed benoemd zijn en een snelle laadtijd hebben en internetpagina’s met een duidelijke structuur en naam werken zijn onderdeel van een betrouwbare uitstraling. Veel wordt automatisch geregeld door het gebruikte content management (CMS) van uw website, maar dan moet het CMS hier uiteraard wel in voorzien. Als het fundament van uw website in orde is dan kunt u zich focussen op de inhoud.

Elke dag uw online resultaten inzichtelijk in beeld via ons online marketing dashboard.

Populariteit

Als anderen die een autoriteit zijn op het gebied van het betreffende onderwerp/zoekwoord uw website beoordelen als relevant dan wordt dit door Google gewaardeerd. Het verhoogt de populariteit van uw website. Populariteit wordt namelijk gemeten door het aantal links van en naar uw website te bekijken en ook te kijken naar de hoeveelheid sites die u vermelden als bron van informatie. Niet alleen het aantal links is belangrijk maar ook de importantie van die links. Google kijkt naar de kwaliteit van de sites die u linken. Het beste is om die links te verdienen. Links krijg je namelijk niet, maar die verdien je. U heeft veel meer aan één link van een goed scorende website dan aan tien links van kleine websites met een lagere score. Op links van onbetrouwbare websites zit u helemaal niet te wachten. Google wil een kwalitatieve zoekmachine blijven en laat zich niet voor de gek houden met slimme foefjes.

 

Door slimme technieken hoger in Google komen

Elke ondernemer kan online succesvol zijn. De basis van marketing is om eerst vast te stellen wat u wilt bereiken en wie uw doelgroep is. Wat maakt uw product of dienst uniek en waarom zou men voor u kiezen? Waar bevindt uw doelgroep zich? Zorg dat u zoveel mogelijk te weten komt over uw doelgroep en pas daarna kunt u aan de slag. Voorafgaand aan ieder project doen wij een uitvoerig vooronderzoek. Als de voorgaande vragen beantwoord zijn kunnen wij de bijpassende zoekwoorden analyseren. Dit doen wij door middel van een zoekwoorden onderzoek. Wij helpen u om de meest kansrijke zoekwoorden te vinden. Hierbij letten wij onder andere op het zoekvolume van de zoekwoorden. We maken een prognose van het rendement op basis van het zoekvolume en de concurrentie op de zoekwoorden. Een selectie van de zoekwoorden maken wij samen met u. Door alert te zijn op inhoud, techniek en populariteit helpen wij u om hoger in Google te komen.

Hoger in Google met onze SEO specialisten!

Online Marketing Bureau.com werkt met ervaren specialisten die u helpen om uw website in de top van Google te krijgen. Uw doelgroep en hun behoeften worden vastgesteld. We maken een grondige analyse van uw website en stellen een plan van aanpak op. Dit is de basis van een professionele online strategie. Wij maken geen gebruik van achterhaalde trucjes maar bieden een ijzersterke online marketing strategie die zorgt voor online succes. Uw wordt door ons volledig ontzorgd. Er ontsnapt niets aan onze aandacht en zetten ons op alle gebieden in om uw website hoger in Google te krijgen. Van content tot techniek en van techniek tot populariteit. Wij maken van uw website een autoriteit waar Google niet omheen kan. U zult het merken aan de zoekresultaten.

Dagelijks uw online succes checken!

Bent u nieuwsgierig of wij online kansen zien voor uw bedrijf? Wilt u graag hoog in Google komen? Neem contact met ons op want wij staan te trappelen om u hoog in Google te brengen. Alle online resultaten kunt u dagelijks volgen in ons Online Marketing Portal!

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!