Bedrijfshallen

Bedrijfshallen.nl bouwt op online succes!

1.275

Extra website bezoekers per maand!

45

Zoekwoorden op 1e pagina van Google na 3 maanden!

24

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

"Door het goede resultaat verdient de investering zichzelf meer dan terug"

HV Media ontwikkelde de nieuwe website voor Bedrijfshallen.nl. En met resultaat! De nieuwe website zorgt voor een aanzienlijke stijging van de offerte aanvragen.

Er is ook hard gewerkt aan het optimaliseren van de posities in Google voor Bedrijfshallen.nl. Bedrijfshallen.nl bereikte topposities op belangrijke zoekwoorden.

Naast meer bezoekers, zorgden wij ook voor meer offerte aanvragen. Dit door een nieuw en snel offerte systeem te ontwikkelen voor de klant.

Beste zoekwoorden
  • hallenbouw
  • bedrijfshallen
  • bedrijfshal
  • bedrijfshal bouwen
  • bedrijfshallen bouwen
Bedrijf
Bedrijfshallen

Over Bedrijfshallen.nl

Bedrijfshallen.nl is de specialist op het gebied van hallenbouw. Bedrijfshallen.nl is een creatieve aannemer die een totaaloplossing biedt voor het bouwen van bedrijfspanden.

“Naast de website verzorgt HV media ook onze Internetmarketing. Bij een vraag of probleem reageert HV media DIRECT!! en veelal wordt er ook direct actie ondernomen. Zelfs in de avond staan zij paraat. De persoonlijke benadering, kennis van zaken, goede adviezen op maat, kosten bewust bezig voor de opdrachtgever en passie voor hun werk en klanten maakt HV media tot een geweldige en plezierige partij om mee in zee te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat HV media MEER doet dan zij beloven!! Henri, bedankt voor al je medewerking!!”

Evert van der Kamp
Eigenaar, Bedrijfshallen.nl

45 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

HV Media verzorgt voor Bedrijfshallen.nl de SEO optimalisatie. En met resultaat! 45 zoekwoorden staan op de eerste pagina van Google, waarvan zelfs 24 zoekwoorden in de top 3 van Google staan!

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!