Adverteerweb

Binnen 3 maanden op 13 zoekwoorden in top 3!

765

Extra website bezoekers per maand!

26

Zoekwoorden op 1e pagina van Google na 3 maanden!

13

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Al na 3 maanden hoog in Google

Normaal is SEO gericht op de lange termijn. Maar ook op de korte termijn zijn mooie resultaten haalbaar door het inzetten van specifieke zoekwoorden.

Na slechts 3 maanden scoort de nieuwe website Adverteerweb al op zeer belangrijke zoekwoorden in de top van Google. Deze hoge Google posities zijn behaald door een effectieve online marketing strategie. Zowel de techniek, content als autoriteit van Adverteerweb.nl zijn geoptimaliseerd met topposities in Google als resultaat.

Beste zoekwoorden
  • bushokje reclame
  • abrireclame
Bedrijf
Adverteerweb

Over Adverteerweb.nl

Adverteerweb.nl maakt offline communicatie eenvoudig. In deze website kun je snel en eenvoudig jouw offline communicatie regelen. Van reclame in bushokjes tot het verspreiden van huis-aan-huisfolders, maar ook regel je snel online jouw krantadvertentie. Offline reclame door heel Nederland tegen betaalbare tarieven, dat is waar Adverteerweb voor staat.

Mede-eigenaar, TopKunstgras

“Henri is een ware specialist op het gebied van SEO. Het verbaasd mij hoe snel de resultaten zichtbaar zijn, zowel op de eerste pagina, maar helemaal op plek1. Henri heeft naar mijn idee zijn woorden waar gemaakt in daden. Mooie manier van opbouwend te werk gaan om het vervolgens tot een uiteindelijk succes te brengen. Wij zijn in elk geval nog lang niet klaar!”

Jordy
Eigenaar, Adverteerweb

26 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

Adverteerweb.nl is een nieuwe website. HV Media ging de uitdaging aan om deze nieuwe speler in een zeer concurrerende markt te optimaliseren. En met resultaat! Binnen 3 maanden staat de website al op 26 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Maarliefst 18 zoekwoorden staan in de top 5 van Google en 13 zoekwoorden hebben de top 3 van Google gehaald. Op 5 zoekwoorden staat Adverteerweb.nl inmiddels helemaal bovenaan in Google. Kortom: een zeer succesvolle samenwerking met een enthousiaste partij en prachtige resultaten.

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!